fbpx
Log in

New Customers

Create an account to shop faster, receive offers, alterts and more

Register
Free Shipping : OUTSIDE EUROPE spend over €250  -  EUROPE spend over €200  -   INSIDE HUNGARY spend over €170

Gift card

A LAONI ajándék utalványt azért hoztuk létre, hogy azok is kedveskedhessenek szeretteinek, akik nem tudják pontoson milyen színű, vagy formavilágú LAONI terméknek örülne igazán a meajándékozott. 

Ezért készítettünk négy különböző névértékű ajándék utalványt, melyet webshopunkban vagy személyesen a "KLAUZÁL 1" designer üzletünkben lehet megvásárolni. Az utalványt díszcsomagolásban adjuk át vagy küldjük el a vásárláskor megadott címre.

Névértékek:

BASIC  : 20 000.-Ft

BRONZ : 30 000.-fT

SILVER : 40 000.-Ft

GOLD   : 50 000.-Ft

Minden kibocsátott kártyához egyedi azonosító tartozik, így vásárláskor a névérték levonásra kerül a kiválasztott termék árából. Ha a kiválasztott LAONI termék ára magasabb mint a névérték, akkor a vevőnek a különbözetet kell kiegyenlíteni személyes vásárláskor az üzletünkben, illetve webshopos vásárláskor a kiválasztott fizetési móddal.

Előfordulhat, hogy a vételár kevesebb mint a kártya névértéke, ez esetben, mivel minden utalványhoz egyedi azonosító tartozik a fennmaradó összeget a kártyához tartozóan nyílvántartjuk és a további vásárlások esetén ezen fennmaradó összeget beszámítjuk.

Az utalványt a megvásárlástól számított fél éven belül lehet felhasználni a www.laoni.hu webshopjában, vagy a "KLAUZÁL 1" DESIGN STORE AND CAFE üzletünkben LAONI  termékek vásárlása esetén.

LAONI'S OFFER

INSTAGRAM

Cart

 x 

Cart empty

Search