fbpx
Belépés

ÚJ VÁSÁRLÓK

A webáruházban való gyorsabb, egyszerűbb vásárláshoz

Regisztrálás
Ingyenes szállítás: MAGYARORSZÁGON 60 000.- Ft feletti vásárlás esetén  -  EURÓPÁBAN 200€ felett  -  EURÓPÁN KÍVÜL  250€ felett 

Tatemono

"Szeretem a minimalista tervezésű tárgyakat, a rendet és harmóniát magam körül, az egyszerű, funkcionalista designt. Az elmúlt években már több építész és stylist hasonlította táskáimat a modern épületek stílusához. Rájöttem, hogy eddigi munkáim nagy részére tudat alatt hatott ez a  formavilág.

A legújabb kollekcióm tervezésekor összegeztem mindazt, amit a modern építészet jelent számomra. Inspirációim alapjait elsősorban a minimalista japán építészet kiemelkedő alkotásaiban találtam meg. Erre utal a TATEMONO névválasztás is, ami japánul épületet jelent. Hiroshi Nakamura Ribbon Chapel-je, a Nagoyában található Spiral Building, valamint  Carlo Scarpa és Roman Vlasov épületei hatottak rám.

Nemes alapanyagok, egyszerű, geometrikus formák, és az élénk vagy finom földszínek mellett erős kontrasztok jellemzik. A minimalista formaalakítás keretein belül azonban arra törekedtem, hogy ezek a táskák is jellegzetesek és egyediek legyenek, mint ahogy a rám ható épületek is azok."

ÁCS ILONA
 designer

 

AJÁNLATUNK

INSTAGRAM

Kosár

 x 

Üres Kosár

Keresés