fbpx

INGYEN SZÁLLÍTÁS: MAGYARORSZÁGON 60 000.- Ft FELETTI  VÁSÁRLÁS ESETÉBEN    -    EURÓPÁBAN 200€ felett   

ARCMASZK 4+1 RÉTEGŰ

KÉSZLETEN

Mint mindannyiunkat, minket is teljesen váratlanul és felkészületlenül ért a járvány okozta helyzet.Természetesen itthon maradunk, de ha ki kell mozdulnunk, tudjuk, hogy maszkot kellene viselnünk. Maszkot viszont sehol sem kaptunk. Ezért kezdtünk bele a gyártásába. Megtudtuk, hogy nagyon sok egészségügyi intézményben is súlyos probléma, hogy az egyszerű szájmaszkból sincs elég. Nekik is szerettünk volna segíteni azzal, hogy számukra ingyenesen, karitatív szándékkal varrjuk ezeket a maszkokat.
Viszont sokan írtatok nekünk és kiderült, hogy igény lenne rá. Ezért lehetővé tettük, hogy a webshopban is elérhetőek legyenek. Annak ellenére, hogy EZ A TERMÉK NEM VÉD MEG 100%-IG A KORONAVÍRUSTÓL, a szakmai ajánlások alapján az ilyen típusú maszkok is mindenképpen csökkentik a fertőzés kockázatát. Megvéd attól, hogy esetleg Te magad fertőzz meg másokat, Téged pedig attól, hogy piszkos kézzel óvatlanul a szádhoz nyúlj és esetleg így fertőződj meg!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
2 x 2 réteg pamut, melyek közé szűrőbetét illeszthető. Az arcra formálást kis fémsín segíti, mely a mosás idejére kivehető. Első használat előtt a higiénia miatt mindenképpen azt javasoljuk, hogy mosd elő és fertőtlenítsd! Tiszta kézzel illeszd az arcodra, és formáld az orrnyergedre, napközben már ne érintsd a külsejét! Levételkor is, de a csak a gumifülét fogd meg! Naponta fertőtlenítsd, 60 fokon mosd! A filtert ne vasald! Napközben ne hagyd átnedvesedni, mert a vírus a nedves felületen jobban megtapad. Ha átnedvesedik, bepárásodik vedd le, nylonzacskóba csomagold be, és vegyél fel egy másikat!
Higiéniai okokból erre a termékre csak bontatlan csomagolásban érvényesíthető a csere, illetve elállási jog.
Leírás

Színe: fehér, szürke 

Anyaga: 100% pamut,  kivehető fém orrmerevítő sínnel, állítható gumi füllel és 2 cserélhető fekete filterrel. A gumipánt színe rendelésenként változhat.

Mérete: unisex, 210 x 145 mm. Erősebb testalkatú férfiaknak nagyobb méretben (230 mm.) is rendelhető.

 

Fogyasztói ár1890 Ft

 

INSTAGRAM

Kosár

 x 

Üres Kosár

Keresés

Szállítás

INGYENES SZÁLLÍTÁS MÁS EUROPAI ORSZÁGOKBA
200€ - os vásárlás felett

INGYENES SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁGON

60 000 HUF - os vásárlás felett

KAPCSOLAT
shop@laoni.hu