fbpx
Belépés

ÚJ VÁSÁRLÓK

A webáruházban való gyorsabb, egyszerűbb vásárláshoz

Regisztrálás
Ingyenes szállítás: MAGYARORSZÁGON 60 000.- Ft feletti vásárlás esetén  -  EURÓPÁBAN 200€ felett  -  EURÓPÁN KÍVÜL  250€ felett 

Rólunk

Időtlen elegancia, tiszta formavilág, merész szín-és anyagkombinációk, kiváló minőség.

A LAONI fókuszában a különlegességet és az egyediséget kedvelő modern nő és férfi áll, aki számára fontos, hogy bőrből készült táskája, cipője és a hozzájuk tartozó egyéb kiegészítője ne csak egy praktikus használati tárgy legyen, hanem finoman feltűnést keltve kiemelje őt a hétköznapokból. Kollekciói illeszkednek a mindenkori aktuális divattrendekhez, mégis sajátosak, felismerhetőek. A LAONI kínálatában egyaránt megtalálhatóak a különböző funkciókra – a mindennapi és üzleti használatra vagy az esti, alkalmi megjelenésekhez – tervezett táskák, tokok, tárcák és bőrékszerek is.

ÁCS ILONA - A LAONI DESIGNERE

GYÁRTÁS

A VÁROS

STÚDIÓNK SZŰKEBB KÖRNYEZETE

A SHOWROOM

Ács Ilona - A LAONI designere

1980-ban diplomázott a Magyar Iparművészeti Főiskola (MOME) Bőr szakán. Pályája első 7 évében a főiskolán tanársegédként oktatott, a Sabaria Cipőgyárnak tervezője volt, a saját műhelyében pedig egyedi megmunkálású bőrtárgyakat készített. 
1989-ben Pápai Gáborral együtt megalapította design stúdióját, az ÁP stúdió Kft.-t. 1998 óta pedig LAONI márkanéven - mely az Ilona betűinek anagrammája - hozzák forgalomba termékeiket. Az izgalmas és szokatlan szabásvonalak és formaalakítások kezdték érdekelni és design szemléletű táskákat, apróárukat készített. 2017-ben eddigi munkájának elismeréseként rangos iparművészeti elismerésben, Ferenczy Noémi díjban részesítették.
"A táskák használati tárgyak, a jó designhoz, a különleges vagy egyszerűbb formákhoz hozzátartozik az is, hogy jól használhatóak, praktikus kialakításúak is legyenek. Szeretek a hétköznapokra sportosan elegáns darabokat készíteni, amelyek igazi kiegészítőként viselkedve több éven át kedvencekké, hasznos társsá tudnak válni. Nagy kihívás viszont olyanokat is tervezni, amelyek egy simább, visszafogottabb öltözék mellett igazi „ékszerként”, az outfit meghatározó darabjaként tudnak élni extravagáns formájuk, vagy feltűnő szín-és anyagpárosításuk miatt. Olyan tárgyakat is tervezek, melyek sokszor egyediek vagy egészen kis sorozatban készülnek, viszont sokféle színállásban, hogy a vevőink ne találkozhassanak egy másik ugyanolyannal szembe az utcán." 

Gyártás

A gyártás során  válogatott, prémium kategóriás olasz bőr alapanyagokat és fémkellékeket, bőr vagy vízlepergetős textil bélésanyagokat használunk fel. A gyártás a márka budapesti műhelyében egyedi vagy kis sorozatban, magasan képzett szakembereink által, gondos kézimunkával, modern technológiával történik.

A város

Budapest az elsuhanó arcok, képek és éjszakák városa, ami sosem mutatja kétszer ugyanazt az oldalát. Pont ettől olyan különleges a Duna két oldalán elterülő főváros. Itt minden helynek külön története van, hiszen a város összes épületéből sugárzik a történelem, amelyről olvashatunk is egy-egy homlokzaton vagy utcakövön. Budapest nem csak a főváros, hanem a kultúra, a kereskedelem, és a divat központja is hazánkban. Így nem is csoda, hogy közkedvelt a turisták körében.

Stúdiónk környezete

Abban mindenki egyetérthet, hogyha Budapest élne, Erzsébetváros lenne a hely szíve. Itt mindig érezheti az ember a város lüktetését. Ugyanis ezen a helyen egyszerre találkozik Budapest kulturális oldala és a sokak által kedvelt "buli negyed". Nem is csoda, hogy ez az a hely a városban, ahol mindenki megtalálja azt, amire szüksége van. Mi is nagyon büszkék vagyunk rá, hogy üzletünk Budapest legsokoldalúbb városrészében található.

A showroom

Üzletünk Erzsébetváros frekventált területén található. Saját márkáink mellett, közel 30 magyar tervező terméke is helyett kapott nálunk, így igen színes a választék. Nem csak ruhákat és kiegészítőket kínálunk vevőinknek, hanem lakberendezési tárgyakat és különböző design használati tárgyat is. Üzletünk showroomként is funkcionál, a LAONI bőrtáskákat rendelésre is el tudjuk készíteni. Vásárlóink a tervező segítségével bőrkatalógusunkból is kiválogathatják, hogy milyen fajta és színű bőrökből készítsük el nekik a kiválasztott modellt. Ha pedig megfáradnak a hosszas válogatásban, nálunk lehetőség van arra is, hogy igyanak egy csésze  finom kávét és így könnyebbé váljon a döntés. 

AJÁNLATUNK

INSTAGRAM

Kosár

 x 

Üres Kosár

Keresés