fbpx
Belépés

ÚJ VÁSÁRLÓK

A webáruházban való gyorsabb, egyszerűbb vásárláshoz

Regisztrálás
Ingyenes szállítás: MAGYARORSZÁGON 60 000.- Ft feletti vásárlás esetén  -  EURÓPÁBAN 200€ felett  -  EURÓPÁN KÍVÜL  250€ felett 

Stonebag

A LAONI Design tervezőjére előző kollekcióiban is nagy hatással voltak a minimalista stílusú, modern építészet kiemelkedő alkotásai. A táskákat az egyszerű, letisztult formaalakítás jellemzi, melyeket egy-egy különleges anyag- vagy színpárosítás tesz még egyedibbé.

A legújabb kollekció – a STONEBAG collection – melyet egy eddig ebben a formában még nem használt, innovatív építészeti alapanyag, a természetes palakő inspirált.

A STONEBAG collection táskáiban finoman harmonizál egymással a rideg felületű kő és a nemes bőr alapanyag. A táskák tervezésénél az egyszerű, tiszta mértani formákat, a szimmetriát helyezték előtérbe, hogy minél inkább érvényesülhessenek a különleges anyagok és fémkellékek. A palakő naturális színeit finom felületű, természetes árnyalatú, vagy éppen ellentétes, komplementer színű bőrökkel egészítették ki. A táskák megalkotása sok kézimunkát igényel és egyedileg készülnek el a márka budapesti, saját műhelyében. A gyártási folyamat hosszadalmas, ezért meghatározott számban, sorszámozott példányokban  érhetőek csak el. A LAONI-ra jellemző apró, finom részletmegoldások itt sem maradtak el, különleges kézifogók és az aprólékos kidolgozás teszi ezeket a táskákat nagyon karakteres, extravagáns kiegészítőkké, az öltözékek igazi „ékszereivé”.

Tatemono

"Szeretem a minimalista tervezésű tárgyakat, a rendet és harmóniát magam körül, az egyszerű, funkcionalista designt. Az elmúlt években már több építész és stylist hasonlította táskáimat a modern épületek stílusához. Rájöttem, hogy eddigi munkáim nagy részére tudat alatt hatott ez a  formavilág.

A legújabb kollekcióm tervezésekor összegeztem mindazt, amit a modern építészet jelent számomra. Inspirációim alapjait elsősorban a minimalista japán építészet kiemelkedő alkotásaiban találtam meg. Erre utal a TATEMONO névválasztás is, ami japánul épületet jelent. Hiroshi Nakamura Ribbon Chapel-je, a Nagoyában található Spiral Building, valamint  Carlo Scarpa és Roman Vlasov épületei hatottak rám.

Nemes alapanyagok, egyszerű, geometrikus formák, és az élénk vagy finom földszínek mellett erős kontrasztok jellemzik. A minimalista formaalakítás keretein belül azonban arra törekedtem, hogy ezek a táskák is jellegzetesek és egyediek legyenek, mint ahogy a rám ható épületek is azok."

ÁCS ILONA
 designer

 

KAMÉLEON

A KAMÉLEON táskák a márka legsikeresebb családjába tartoznak, hiszen sokszínűségük, az egyedi igényekhez való rugalmas alkalmazkodásuk nemcsak a fiatalabb korosztályt varázsolja el.
A KAMÉLEON Notebook és Everyday táskáinak két arca van. Mindkét oldaluk különböző színből/anyagból készül, és a csatok segítségével rákapcsolható kiegészítő táskák tárháza is gyakorlatilag kimeríthetetlen. A vásárló egyéni elképzelésétől függ, hogy hány különböző méretűt vásárol meg belőlük és milyen színű fogót. Így aznapi öltözéke színvilágához és igényeihez tudja igazítani, hogy éppen melyik színű felével hordja kifelé és milyen nagy táskát állít belőlük össze.

KIEGÉSZÍTŐK

Csavart bőrszalagok adják az ékszerek dinamikáját, amelyek színvilága könnyedén idomul a trendekhez. Hol élénk, egymást üdítően kiegészítő színek, hol egymásba simuló pasztell árnyalatok, máskor monokróm hangulatok olvadnak össze. A bőr karkötők mellett nyakláncként és övként egyaránt használható kiegészítők alkotják kollekciónkat.

Az ékszerek mellett különleges bőrökből, klasszikus stílusú cippes erszényeket, különböző méretű és típusú tokokat, neszesszereket is kínálunk vevőinknek, melyek ideális kiegészítői táskáinknak. 

 

AJÁNLATUNK

INSTAGRAM

Kosár

 x 

Üres Kosár

Keresés